Aanmelding

Aanmelding

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE NIEUWS OVER DE TRILOGIE.
Heb je interesse in de Kennisgeving van het Mystieke Nieuws? Dat is grandioos.

Meld je dan vooral aan voor mijn Mythische Mailing, svp, en laat je verrassen door de aanbiedingen en de vorm waarin mijn romanserie zal verschijnen. Je ontvangt een mooi INTRODUCTIE LEESBOEK, als dank voor je aanmelding.

Mysterie WOORDENSCHETS:
Een Speciale Editie met tekstfragmenten uit Boek 1, Mysterie, Mythologie & Mystiek, Bibliografie EN de virtuele boekomslag en hoofdstukindeling van het eerste boek! Je hebt hiermee een primeur!

Achterin dit leesboek staat een persoonlijke link om BOEK 1, De Tempeldanser, alvast met korting te bestellen. Graag tot ziens.

Onder het aanmeldformulier vind je meer informatie over ons privacy-beleid.

Ja, ik meld me aan voor de
Mythische Mailing.

dit veld niet invullen s.v.p.

LET OP: De aanmelding geeft geen pop-up bericht, maar gaat in sommige gevallen automatisch over op de HOME welkom pagina op deze site.
Geen bevestigingsmail met download ontvangen? Kijk dan bij Reclame (Gmail) of in de Spam map.

Zet de afzender van deze Mythische Mailing op PRIMAIR ontvangen in je postvak, svp. Alvast bedankt.

Privacy:

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy. Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met jouw persoonlijke informatie en verkopen deze nooit door aan derden. Wij versturen GEEN spam.
Wij gebruiken jouw ingevulde gegevens uitsluitend om jou regelmatig op de hoogte te houden over deze roman-serie, en indien gewenst ook over de Gelukscreatie boeken en training, te vinden op erikahappyarts.nl.

Afmelden is altijd mogelijk door in de verstuurde nieuwsbrief jezelf onderaan de pagina af te melden. Wij hopen dat je alsnog blijft.

Graag tot ziens, alvast bedankt voor jouw interesse.
Erika van der Hart.

Alle tekst en afbeeldingen © Copyright Erika vander Hart 2019.