Schrijven, lezen en ervaren

Schrijven, lezen en ervaren

Op dit moment ben ik nog steeds druk aan het schrijven en het herlezen. Er komen nu steeds meer ervaringen op mijn pad die me verrassen en die me vertellen dat ik absoluut op de juiste weg zit.

Gisteren heb ik twee bijzondere theosofische boekjes gevonden in de gratis boekenpaal in het park, het allereerste boekje wat ik eruit haal, is met een foto erop van een van de bekendste tempels uit het Oude Hellas.

Wauw, het geeft me zicht op de kennis die ik eigenlijk nodig had maar niet zo direct kon vinden. Kijk, dat is nog eens goddelijke inspiratie.

Het schrijven van mijn roman zet me aan tot het uitproberen van nieuwe dingen. Zo heb ik voor de eerste keer een oester geproefd aangezien een van mijn hoofdpersonages grote affiniteit heeft met oesters. De smaak viel me alles mee, veel milder dan gedacht.

Het lijkt erop hoe meer ik schrijf, hoe meer ik te schrijven heb. Elk personage wil immers aan bod komen en uitgediept worden. Het is boeiend om te merken welke weg het creatieve proces op gaat als een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Wanneer je niet kan wachten om een tipje van de sluier op te lichten, dan kan je je alvast aanmelden voor mijn MYTHISCHE MAILING. Je ontvangt dan een gratis geschenk als dank voor je aanmelding. Graag tot ziens.

Alle teksten en fotomateriaal © Copyright Erika vander Hart, 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *