Voetstapjes in het zand

Voetstapjes in het zand

Sinds ik in december 2017 het schrijven opnieuw heb opgepakt, is het alsof mijn inspiratiebron steeds groter is geworden, tot mijn verbazing en verrassing. Mijn romanserie is uitgegroeid tot een heuse trilogie plus epiloog, buiten alle verwachting om.

Het is niet zomaar een fictieverhaal, maar goed onderbouwd met diverse talloze naslagwerken en lezingen van de Theosofie.
Ik heb mijn boekenreeks zoveel mogelijk gebaseerd op de oorspronkelijke mythes en geschiedkundige feiten uit de Griekse Oudheid om het zo aannemelijk mogelijk te maken. Wel heb ik de artistieke vrijheid genomen om meerdere mythes in elkaar te verweven of hier en daar iets aan te passen.

De voetstapjes in het zand zijn intussen een hele levensloop geworden van de kleine jongen tot de volwassen halfgod Dionysos die in de Tempel van Liefde gaat studeren.
Hij groeit opgroeit tot een aantrekkelijke jongeling, die gaandeweg zijn opleiding in de tempel van Aphrodite een liefdesrelatie krijgt met de mooiste vrouw van het eiland.

Samen worden ze door de hogepriester ingewijd in het Kleine Mysterie.
Ondanks de krachtige beschermers om hem heen kan niet worden voorkomen dat hij door zijn rivaal belaagd en tot levenslang veroordeeld wordt, na een tragisch incident…

Hier alvast een PREVIEW, zet hiervoor een koptelefoon op en je geluid aan. Om daarna terug te keren op deze pagina, klik op de <- terug in je Browser. Je kan het filmpje als sfeermaker zo vaak bekijken als je wil.

Wanneer je jezelf aanmeldt voor mijn Mythische Mailing, ontvang je ook een mooi geschenk in je postvak en regelmatig nieuwe aangename informatie. Hier kan je je AANMELDEN.

Dit wordt een boekenreeks die ik zelf had willen lezen. Alvast bedankt voor je interesse.

Alle teksten en afbeeldingen © Copyright Erika vander Hart 2019.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *